GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Cennet Süzer Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

May

Cennet Süzer'de veli öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen 1. Geleneksel Bahar Pikniği etkinliğimiz gerçekleşti.

Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Cennet Süzer Öğretmen Akademisi eğitimlerimiz devam ediyor. Emin Okan Okyay  öğretmenimizin “ Özel Eğitimde Oyun Terapisi ” konulu eğitimi çok keyifli geçti.

Nis

"Ruh Ufuksuz Yaşamak İstiyorsa" Cennet Süzer Özel Eğitim Uygulama Okulu na Gelsin.

Nis

Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan.
Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, ulusal egemenliğimizin simgesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Cennet Süzer Öğretmen Akademisi eğitimlerimiz devam ediyor. Özlem ŞAHİN öğretmenimizin “ VİTRAY CAM BOYAMA ATÖLYESİ ” konulu eğitimi çok keyifli geçti.

Nis

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzu ziyaret eden ve bizleri kabul eden polis teşkilatına minnettarız.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda üç okul birleştik. Öğrencilerimizden oluşan takımlar dostça mücadele etti ve dostluk kazandı. Mücadeleye katılan bütün öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi.

Bu güzel günde yanımızda olan Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Gaziantep Özel Eğitim Uygulama Okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz

Nis

Otizm eksiklik değil, farklılıktır.Hayata farklılıklarıyla değer katan otizmlilerin yanındayız. Dünya Otizm Farkındalık Günü kutlu olsun.”